Reparació llibres i documents

Preu inscripció: 50,00

Montse Garriga Berenguer

Conservem i restaurem paper

Aplicarem tècniques i processos per millorar l’estat dels llibres, publicacions, manuscrits, mapes, gravats, dibuixos… que es troben en males condicions, ja sigui pel pas dels anys, per la mala conservació o bé a causa del seu ús.
T’ensenyarem a restaurar i reparar els deterioraments o danys que presentin els documents, a preparar elements que ajudin a una millor conservació i arxiu, i fins i tot, elaborarem sistemes d’exhibició efímers o bé en marcacions definitives per tal de preservar i tenir cura dels teus documents. En el cas dels llibres, aplicarem les tècniques de l’enquadernació artesanal i de la restauració de paper, sempre sota els principis de respecte a l’origen de la peça i de reversibilitat dels procediments. Si cal, fotografiarem i digitalitzarem.

 • Professora: Montse Garriga, @mon_riga
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: d’octubre de 2022 a juny de 2023
 • Horari: 2 hores a la setmana. Pots triar entre dimarts i dijous i matí de 11-13 h o tarda de 16-18 o de 18-20 h. Per altres horaris consultar.
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català / castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada:  mínim 6 hores (3 sessions de 2 hores)
 • Preu per persona: 50 €
 • Materials de treball: exclosos en el preu. A càrrec de cada participant. Has de portar els teus documents.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs.
 • Funcionament: cita previa. Pots començar el dia que vulguis i fer 3 sessions en un màxim de 2 mesos una vegada començada l’activitat. Sempre pots allargar la teva permanència a l’activitat amb una nova inscripció. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.

 

  Vull inscriure'm o demanar més informació

  Vull...

  Consento el tractament de les meves dades.ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Desitjo rebre informació relativa als serveis, promocions i novetats d'ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer)

  Esgotat

   

  Més informació sobre les nostres activitats

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari per fer reserva de plaça, demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.

  Si el que vols és fer la inscripció, cal que accedeixis a l’opció Inscripció a l’activitat. Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació. La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament 48 hores abans de la data d’inici de l’activitat. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp