Il·lustració naturalista

Preu inscripció: 40,00

Lucía Gómez Serra

Cicle de dibuix: il·lustrem la fauna i la botànica

T’agrada l’art i la natura? Apropa’t al món del dibuix naturalista i científic. Aprendrem a il·lustrar tot tipus d’elements naturals.
Taller de dibuix adreçat a totes aquelles persones interessades en la natura i en el dibuix, que vulguin introduir-se o bé perfeccionar-se en el món de la il·lustració naturalista.

Els monogràfics d’il·lustració naturalista són tant de fauna com de flora. En aquest cicle us acostem, una vegada al mes, al mòn del dibuix on treballarem diverses tècniques, entre elles l’aquarel·la amb un estil realista i precís. Utilitzarem elements naturals que tindrem a casa i dibuixarem en directe.

La programació prevista de les sessions és:

Dissabte 19/11/2022. 10-14h: Bolets.-OBERTA inscripció-“

Dissabte 17/12/2022. 10-14h: Aus: flamenc i bernat pescaire 

Dissabte 22/01/2023. 10-14h: (Temàtica per determinar)

Les dates a partir del febrer de 2023 estan pendents de programació

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: un dissabte de cada mes
 • Horari: de 10 a 14 h.
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català / castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada: sessió individual de 4 hores
 • Preu per persona:  40 € cada sessió
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant. Cal portar la llibreta de camp (bloc de dibuix mínim DINA4 de paper satinat d’aquarel·la de 300gr/m2 marques recomanes Arches, Waterford. Llapis de grafit: 2H, H, 2B, 4B. Maquineta de fer punta, goma d’esborrar mal·leable. Regla o compàs de dos puntes. Capsa d’aquarel·les personals i el seus estris i pinzells de diferent numeració: núm. 00, 1, 2, 4.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.
 • Funcionament: Les sessions de dibuix són independents. Cal inscriure’s a cada sessió de dibuix de 4 hores. Per fer la inscripció a la sessió del teu interés, pots fer-ho quan en la programació està indicat: -OBERTA inscripció-“

  Vull reservar plaça o demanar més informació

  Consento el tractament de les meves dades. ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Més informació sobre les nostres activitats

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari per fer reserva de plaça, demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.

  Si el que vols és fer la inscripció, cal que accedeixis a l’opció Inscripció a l’activitat. Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació. La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament 48 hores abans de la data d’inici de l’activitat. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp