Com organitzar el vostre arxiu personal

Deseu a casa fotografies familiars, records, documents familiars? Enhorabona, ja teniu un arxiu personal!

La vida d’una persona, la seva activitat professional, les seves aficions, les seves relacions socials, estan envoltades de documents, de fotografies, de llibres, de manuscrits i, en general, de papers. Són el testimoni documental de tots els fets, les vivències i records personals o familiars que esdevindran el  patrimoni documental, fotogràfic o bibliogràfic, d’una persona o d’una família.

Volem encoratjar-vos a tenir cura del vostre arxiu personal fent d’arxivers i de bibliotecaris. A organitzar el vostre arxiu personal de documents, la vostra biblioteca, la vostra fototeca, i us volem acompanyar per identificar, examinar i documentar que teniu i com ho teniu per poder-ho conservar i difondre millor. Us guiarem en l’aprenentatge de la classificació i de l’ordenació dels documents, a la restauració i la conservació, aplicant les tècniques de la restauració de paper i de l’enquadernació artesanal.

ArtQuaderna tenim experiència com a arxivers i bibliotecaris del vostre patrimoni documental, i  per això organitzem activitats on us ensenyem a organitzar la vostra biblioteca o fototeca personal, a restaurar-los, ordenar-los i conservar-los millor en un taller pràctic.

Vosaltres només heu de posar-hi els vostres documents o records personals o familiars. Les tècniques per ensenyar-vos a tenir-ne cura, les posem nosaltres.

Informació sobre l’activitat “Organitzem. Arxius i biblioteques personals”
de setembre 2021 a juny 2022

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp