El segell dels Sketchers d’ArtQuaderna: promovem la cal·ligrafia i el lettering

Ara que ja fa sis mesos de trajectòria d’ArtQuaderna, ens fa molta il·lusió poder presentar-vos la nova imatge que ens ha dissenyat la nostra cal·lígrafa, Berta Tetuà @bertatetua . Es tracta d’un segell per estampar als dibuixos dels nostres amics i participants que assisteixen a les nostres activitats de dibuix urbà.

La Berta ha elaborat un lettering únic per a Urban Sketchers. Després d’algunes proves amb estils ben diferents, es va decantar per aquesta opció que permetia aprofitar al màxim l’espai i alhora donar-li un toc personal. A més, l’aparent senzillesa del logo està pensada perquè no entri en conflicte amb els dibuixos que els nostres sketchers faran d’ara endavant.

I el passat diumenge vàrem sortir a dibuixar l’Observatori Astronòmic de Sabadell al Parc Catalunya, amb Lucía Gómez Serra – @lgs.sketch i en acabar, els participants vàrem poder segellar el seu dibuix amb la nova marca del nostre espai d’art.

Ens agrada molt poder fer colla i poder compartir moments de dibuix i de color, tot visitant racons i edificis del patrimoni de la ciutat de Sabadell. Si hi voleu participar, podeu seguir la nostra programació del cicle de dibuix Urban Sketching a l’apartat d’activitats de la nostra pàgina web, on també podreu veure quins són els espais urbans que ja hem dibuixat.

 

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp