Urban Sketching

Preu inscripció: 20,00

Lucía Gómez Serra

Cicle de dibuix: modalitat urban skteching

Dibuix urbà de la ciutat de Sabadell i el seu rodal. Una vegada al mes us proposem sortir a dibuixar en grup a l’exterior per tal d’aprendre a copsar en el quadern de dibuix, mitjançant l’observació, allò que ens interessa del nostre voltant. Combinarem dibuix, tipografia i color, i aprendrem recursos útils per dibuixar a l’exterior. Representarem de forma ràpida l’escena del punt de trobada escollit de la ciutat.

Aquest taller està destinat a totes aquelles persones interessades a dibuixar i que desitgin aprendre la tècnica de l’urban sketching o dibuix urbà. Així com per als que volen perfeccionar i aprofundir els seus coneixements.

La programació prevista és:

Diumenge 20/11/2022. 11-13 h.  La Via Massagué   -OBERTA Inscripció-“

Diumenge 18/12/2022. 11-13h: Edifici singular de Sabadell

Diumenge 22/01/2023. 11-13h: (per determinar)

 Les dates a partir de febrer de 2023 estan pendents de programació

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Data: un diumenge o un dissabte de cada mes
 • Horari: matí de 11 a 13 h o tarda de 17-19 h
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català / castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada: sessió individula de 2 hores
 • Preu per persona: 20 € cada sessió
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant. Cal portar: Quadern de dibuix (paper mínim de 160gr/m2 i mida a partir de DinA5). Llapis 2B, maquineta i goma  d’esborrar. Retolador negre a prova d’aigua (mida recomanable 0,5mm). Caixa d’aquarel·les (amb els seus estris). Cadira plegable.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.
 • Funcionament: Les sessions de dibuix són independents. Cal inscriure’s a cada sessió de dibuix de 2 hores. Per fer la inscripció a la sessió del teu interés, pots fer-ho quan en la programació està indicat:  “-OBERTA inscripció-“

 

  Vull reservar plaça o demanar més informació

  Consento el tractament de les meves dades. ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

   

   

  Més informació sobre les nostres activitats

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari per fer reserva de plaça, demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.

  Si el que vols és fer la inscripció, cal que accedeixis a l’opció Inscripció a l’activitat. Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació. La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament 48 hores abans de la data d’inici de l’activitat. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp