Taller Dibuix Urban Skteching. Vall Fosca

Preu inscripció: 110,00

12, 13 i 14 agost 2022

Dibuix i aquarel·la

Aprendrem a dibuixar en contacte directe amb l’entorn arquitectònic i el paisatge natural de la Vall Fosca. Donarem forma de manera ràpida i decidida a tot allò que ens envolta utilitzant el nostre quadern de dibuix, els retoladors i les aquarel·les, mitjançant la modalitat coneguda com a Urban Sketching.

El taller està format per una part teòrica, amb explicacions sobre els continguts, els materials i les eines que farem servir per dibuixar a l’exterior. La part pràctica consistirà en 4 propostes de representació de les localitzacions escollides, entre les moltes que ens ofereix aquesta suggeridora vall del Pirineu català.

Destaquem l’activitat de dibuix nocturn a la fresca, que ens permetrà representar les llums de la foscor i de la nit.

Programació:

Divendres 12.

Sessió 1. Tarda de 18:30 -21 h. Benvinguda, Sessió nocturna de dibuix.

Dissabte 13.

Sessió 1. Matí de 10-14 h. Master class de dibuix i color.

Sessió 2. Tarda de 17-19:30 h. Sessió pràctica de dibuix i aquarel·la.

Diumenge 14.

Sessió 4. Matí de 10-13:30 h. Sessió pràctica de dibuix. 13:30-14 h. Clausura del taller i posada en comú del treball

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: del divendres 12 al diumenge 14 d’agost de 2022
 • Lloc: La Torre de Capdella i els seus municipis agregats (Pallars Jussà. Pirineu de Lleida)
 • Modalitat: presencial i a l’aire lliure
 • Idioma: català i castellà
 • Adreçat: a adults i a aquelles persones interessades en el dibuix i la pintura a l’aire lliure
 • Durada: 13 hores en total
 • Preu per persona: 110 € (NO inclou desplaçaments ni allotjaments)
 • Per informació turística i allotjaments: www.vallfosca.net
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant.  La llibreta sketch (bloc de dibuix mínim DINA5 i  a partir de 200g/m2.). També es pot portar vàries llibretes de diferents mides. Llapis HB,  maquineta de fer punta, goma d’esborrar .Retoladors de tinta xinesa (que no es mouen amb aigua). Per ex: numeracions: 0.1, 0.3, 0.5. Capsa d’aquarel·les personals, i els seus estris (pinzells de carrega d’aigua, o pinzells normals per aquarel·la). Cadira plegable i pel dibuix nocturn: llum frontal o de posició. Roba, calçat i queviures per estar a l’exterior.
 • Localitzacions: els locs del dibuix pràctic i en directe, poden variar segons les condicions meteorològiques. L’organització pot facilitar els desplaçaments del lloc d’allotjament (sempre que estigui dins de la Vall Fosca) a les localitzacions de dibuix.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs.
 • Funcionament del taller: en tot moment la professora guiarà la feina a cada participant de forma individualitzada i s’adaptarà als diferents nivells i necessitats de cadascú, fent correccions tant individuals com de grup. L’organització també disposarà del material necessari per realitzar l’activitat: cavallets, cadira plegable.
 • Com fer la inscripció: cal fer reserva de plaça omplint el formulari d’inscripció a l’activitat que trobaràs al acabar aquesta explicació  Inscripció a l’activitat-.  Una setmana abans del inici del taller, cal formalitzar la inscripció fent el pagament per transferència tal com indica el formulari. Per altres formes de pagament podeu contactar amb nosaltres.

Informació sobre les inscripcions

Les nostres activitats i tallers no tenen quota de matrícula. La inscripció formal implica haver efectuat el pagament abans de la data d’inici. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat. Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp