Taller Aquarel·la. Vall Fosca

Preu inscripció: 100,00

11 i 12 juny 2022

Paisatge de muntanya amb aquarel·la

Aprendrem a dibuixar en contacte directe amb el paisatge natural i l’entorn rural que ens ofereix el medi ambient de muntanya. Pintarem les nostres aquarel·les copsant el que ens envolta  de manera senzilla i eficaç, alhora que gaudirem del moment a l’aire lliure.

El taller està format per una part teòrica, amb explicacions sobre els continguts, els materials i les eines cal fer servir quan es dibuixa i pinta amb aquarel·la a l’exterior. La part pràctica consistirà en 3 propostes de representació dels paisatges escollits, entre els molts que ens ofereix aquesta suggeridora vall del Pirineu català.

 

Continguts:

 1. Com es representa el paisatge natural -els arbres, els arbusts, els troncs, les roques, les muntanyes…- en el nostre bloc d’aquarel·la.
 2. Conceptes bàsics de dibuix i de color (degradació tonal, les barreges de colors, la gran varietat de verds i com aconseguir-los, com captar la llum i les ombres, el volum, la composició).
 3. Com es pinta amb la tècnica de l’aquarel·la a l’aire lliure. Materials i suports necessaris per fer un paisatge naturalista: aquarel·les, pinzells, papers, altres equipaments…

 

Programació:

Dissabte 11 juny 2022

Sessió 1. Matí de 10-14 h. Benvinguda, presentació, i part teòrica. Dibuix en directe

Sessió 2. Tarda de 17-20 h. Dibuix de paisatge en directe.

Diumenge 12 juny 2022

Sessió 3. Matí de 10-14 h. Dibuix de paisatge en directe

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: 11 i 12 de juny de 2022
 • Lloc: La Torre de Capdella i els seus municipis agregats (Pallars Jussà. Pirineu de Lleida)
 • Modalitat: presencial i a l’aire lliure
 • Idioma: català i castellà
 • Adreçat: a adults i a aquelles persones interessades en el dibuix i la pintura a l’aire lliure.
 • Durada: 11 hores en total
 • Preu per persona: 100 € (NO inclou desplaçaments ni allotjaments)
 • Per informació turística i allotjaments: www.vallfosca.net
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant. Mínim 3 fulles de paper d’aquarel·la amb suport o bloc d’aquarel·la (mínim DINA4 i de 300 g/m2.). Llapis 2HB, 4B maquineta de fer punta, goma d’esborrar. Capsa d’aquarel·les personals, i els seus estris (pinzells d’aquarel·la mides: núm.1, 4, 6, 8, 12 de punta rodona i sintètics). Paper de cuina, líquid de reserva, cinta de pintor, cadira plegable i cavallet. Roba, calçat i queviures per estar a l’exterior.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs.
 • Funcionament del taller: en tot moment la professora guiarà la feina a cada participant de forma individualitzada i s’adaptarà als diferents nivells i necessitats de cadascú, fent correccions tant individuals com de grup. L’organització també disposarà del material necessari per realitzar l’activitat: cavallets, cadira plegable.
 • Com fer la inscripció: cal fer reserva de plaça omplint el formulari d’inscripció a l’activitat que trobaràs al acabar aquesta explicació  Inscripció a l’activitat-.  Una setmana abans del inici del taller, cal formalitzar la inscripció fent el pagament per transferència tal com indica el formulari. Per altres formes de pagament podeu contactar amb nosaltres.

Informació sobre les inscripcions

Les nostres activitats i tallers no tenen quota de matrícula. La inscripció formal implica haver efectuat el pagament abans de la data d’inici. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat. Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp