Organització arxius i biblioteques

Preu inscripció: 50,00

Montse Garriga Berenguer

Farem d’arxivers i bibliotecaris

T’ajudem a organitzar el teu arxiu personal – llibres, cartes, documents, fotogràfies- de la teva biblioteca, la teva fototeca… i que formen el teu patrimoni documental o de la teva família.
Identificarem, examinarem i documentarem que tenim, com ho tenim i com ho volem conservar i difondre, i aprendrem a classificar i a ordenar els documents, a restaurar-los i a conservar-los millor, tot aplicant tècniques de conservació preventiva, de restauració documental i d’enquadernació artesanal.
Taller eminentment pràctic. Has de portar els teus records documentals personals o familiars i aprendràs a tenir cura del teu patrimoni documental, fotogràfic o bibliogràfic

 • Professora: Montse Garriga, @mon_riga
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: d’octubre de 2022 a juny de 2023
 • Horari: 2 hores a la setmana. Pots triar entre dimarts i dijous i matí de 11-13 h o tarda de 16-18 o de 18-20 h. Per altres horaris consultar.
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català / castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada:  mínim 6 hores (3 sessions de 2 hores)
 • Preu per persona: 50 €
 • Materials de treball: exclosos en el preu. A càrrec de cada participant. Has de portar els teus documents.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs.
 • Funcionament: cira previa. Pots començar el dia que vulguis i fer 3 sessions en un màxim de 2 mesos una vegada començada l’activitat. Sempre pots allargar la teva permanència a l’activitat amb una nova inscripció. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.

 

  Vull inscriure'm o demanar més informació

  Vull...

  Consento el tractament de les meves dades.ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Desitjo rebre informació relativa als serveis, promocions i novetats d'ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer)

  Esgotat

  Més informació sobre les nostres activitats

  Les nostres activitats no tenen matrícula.

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari on podràs inscriure’t o demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.
  Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació, i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.
  La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament (en efectiu, per transferència o amb targeta de crèdit). Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.

  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Modalitat d'inscripció

  dimarts mati, Mensual, Trimestral

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp