Mostra de llibres desplegables. Sant Jordi 2022

Del 21 d'abril al 30 de juny 2022

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la mostra que hem preparat de llibres desplegables, movibles i animats, també anomenats pop up, procedents d’una col·lecció particular sabadellenca.

Si veniu, podreu contemplar un seguit de llibres il·lustrats, que presenten un munt de mecanismes -rodes, finestres, figures- que donen al llibre l’efecte de moviment i tridimensionalitat.

Són autèntiques obres d’art, tant pel seu disseny i tècniques del plegatge del paper, com pel seu contingut escrit i gràfic.

No us ho perdeu!

A partir del divendres 21 d’abril i fins el 30 de juny de 2022. Matins de 11-13 h i tardes de 17-20 h.

Si teniu dubtes o preguntes, podeu trucar-nos o enviar-nos un missatge de WA al  681 142 892, enviar-nos un correu a info@artquaderna.cat o visitar-nos al carrer de Capmany 98, de Sabadell

Informació sobre les inscripcions

Les nostres activitats i tallers no tenen quota de matrícula. La inscripció formal implica haver efectuat el pagament abans de la data d’inici. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat. Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

 

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp