Estiu 2023. Vall Fosca. Rural Sketching

Preu inscripció: 105,00

Lucía Gómez Serra

Dibuix i aquarel·la in situ

Aprendrem a dibuixar en contacte directe amb l’entorn arquitectònic i el paisatge natural de la Vall Fosca. Donarem forma de manera ràpida i decidida a tot allò que ens envolta utilitzant el nostre quadern de dibuix, els retoladors i les aquarel·les, mitjançant la modalitat coneguda com a Urban Sketching.

El taller està format per una part teòrica, amb explicacions sobre els continguts, els materials i les eines que farem servir per dibuixar a l’exterior. La part pràctica consistirà en 4 propostes de representació de les localitzacions escollides, entre les moltes que ens ofereix aquesta suggeridora vall del Pirineu català.

Destaquem l’activitat de dibuix nocturn a la fresca, que ens permetrà representar les llums de la foscor i de la nit.

Programació:

Divendres 11

Sessió 1. Tarda de 18:30 -21 h. Benvinguda, Sessió nocturna de dibuix.

Dissabte 12.

Sessió 1. Matí de 10-14 h. Master class de dibuix i color.

Sessió 2. Tarda de 17-19:30 h. Sessió pràctica de dibuix i aquarel·la.

Diumenge 13.

Sessió 4. Matí de 10-13:30 h. Sessió pràctica de dibuix. 13:30-14 h. Clausura del taller i posada en comú del treball

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: del divendres 11 al diumenge 13 d’agost de 2023
 • Lloc: La Torre de Capdella i els seus municipis agregats (Pallars Jussà. Pirineu de Lleida)
 • Modalitat: presencial i a l’aire lliure
 • Idioma: català i castellà
 • Adreçat: a adults i a aquelles persones interessades en el dibuix i la pintura a l’aire lliure
 • Durada: 13 hores en total
 • Preu per persona: 110 € (NO inclou desplaçaments ni allotjaments)
 • Per informació turística i allotjaments: www.vallfosca.net
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant.  La llibreta sketch (bloc de dibuix mínim DINA5 i  a partir de 200g/m2.). També es pot portar vàries llibretes de diferents mides. Llapis HB,  maquineta de fer punta, goma d’esborrar .Retoladors de tinta xinesa (que no es mouen amb aigua). Per ex: numeracions: 0.1, 0.3, 0.5. Capsa d’aquarel·les personals, i els seus estris (pinzells de carrega d’aigua, o pinzells normals per aquarel·la). Cadira plegable i pel dibuix nocturn: llum frontal o de posició. Roba, calçat i queviures per estar a l’exterior.
 • Localitzacions: els locs del dibuix pràctic i en directe, poden variar segons les condicions meteorològiques. L’organització pot facilitar els desplaçaments del lloc d’allotjament (sempre que estigui dins de la Vall Fosca) a les localitzacions de dibuix.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs.
 • Funcionament del taller: en tot moment la professora guiarà la feina a cada participant de forma individualitzada i s’adaptarà als diferents nivells i necessitats de cadascú, fent correccions tant individuals com de grup. L’organització també disposarà del material necessari per realitzar l’activitat: cavallets, cadira plegable.

 

Al mes d’abril de 2023 tenim programat un taller d’aquarel·la,  també a la Vall Fosca. Més informació a:  Aquarel·la de paisatges. Abril 2023

 

  Vull inscriure'm o demanar més informació

  Vull...

  Consento el tractament de les meves dades. ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Esgotat

  Més informació sobre les nostres activitats

  Les nostres activitats no tenen matrícula.

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari on podràs inscriure’t o demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.
  Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació, i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.
  La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament (en efectiu, per transferència o amb targeta de crèdit). Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.

  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp