Enquadernació creativa

Preu inscripció: 50,00

Montse Garriga Berenguer

Aprendrem a fer quaderns, llibretes i àlbums

Amb tècniques d’enquadernació, construirem una llibreta, un quadern o un àlbum amb el paper especial per a l’activitat que hi vulguis realitzar: dibuixar, pintar, escriure, mostrar-hi fotografies.

L’estructura tindrà la forma i  les mides que tu tries, d’entre 3 models que t’oferim.

Aprendrem a mesurar, tallar i cosir paper i cartró, alhora que coneixerem les eines, els procediments i els materials de l’ofici de l’enquadernador.

L’objectiu és elaborar una peça única i personal, que et pots endur a casa, pintar o dibuixar o fer hi tot allò que t’inspiri.

 • Professora: Montse Garriga, @mon_riga
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: d’octubre de 2022 a juny de 2023
 • Horari: 2 hores a la setmana. Pots triar entre dimarts i dijous i matí de 11-13 h o tarda de 16-18 o de 18-20 h. Per altres horaris consultar.
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català / castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada: mínim 6 hores (3 sessions de 2 hores)
 • Preu per persona: 50 €
 • Materials de treball: els materials bàsics per fer 1 llibreta (quaderns i coberta) els proporcionem al taller sense cost. Si es vol fer un projecte més personal, cal portar els papers especials pels quaderns i per decorar la coberta.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs.
 • Funcionament: amb cita previa. Pots començar el dia que vulguis i fer 3 sessions en un màxim de 2 mesos una vegada començada l’activitat. Sempre pots allargar la teva permanència a l’activitat amb una nova inscripció. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.

 

  Vull inscriure'm o demanar més informació

  Vull...

  Consento el tractament de les meves dades.ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Desitjo rebre informació relativa als serveis, promocions i novetats d'ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer)

  Esgotat

  Més informació sobre les nostres activitats

  Les nostres activitats no tenen matrícula.

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari on podràs inscriure’t o demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.
  Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació, i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.
  La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament (en efectiu, per transferència o amb targeta de crèdit). Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.

  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

   

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp