Dibuix i Pintura

Preu inscripció: 65,00

Lucía Gómez Serra

Comencem a dibuixar i pintar

Us proposem un taller obert i pràctic de dibuix i pintura, on la professora s’adaptarà al ritme i a les inquietuds de cadascú.

Aprendrem els conceptes bàsics de dibuix i pintura. Coneixarem els materials i els suports: quaderns, papers, teles, aquarel·les, pintura acrílica, retuladors, els llapis de colors, les tintes… Els conceptes de dibuix: el traç, el volum, la prespectiva, la composició com a part del llenguatge pictòric i les seves temàtiques: la figura humana, els paisatges, la natura…

Pots portar el teu projecte artístic o bé et podem fer nosaltres la proposta de treball.

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: octubre de 2022 a juny de 2023
 • Horari: els dimecres de 16-18 h
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català /castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada: 2 hores a la setmana
 • Preu per persona: 65 € quota mensual (preu base per 4 sessions de 2 hores)
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant. Porta els teus materials i eines de dibuix i pintura. Els materials bàsics són: llibreta o paper d’aquarel·la (mínim de 300g/m2 de gra fí) tamany A4. Llapís de grafit BH. Maquineta de fer punta i goma d’esborrar mal·leable. Capsa d’aquarel·les (mínim 12 colors) i pinzells dels núm. 1, 4, 8, 12 de pèl fí, sintètic de punta rodona.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.
 • Funcionament: inscripció mensual a 4 sessions de 2 hores. Sempre pots allargar la teva permanència a l’activitat amb una nova inscripció. Es recomana fer un mínim de 3 mesos seguits per tal d’assolir un bon nivell d’aprenentatge.

  Vull inscriure'm o demanar més informació

  Vull...

  Consento el tractament de les meves dades.ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Desitjo rebre informació relativa als serveis, promocions i novetats d'ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer)

   

  Esgotat

  Més informació sobre les nostres activitats

  Les nostres activitats no tenen matrícula.

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari on podràs inscriure’t o demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.
  Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació, i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.
  La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament (en efectiu, per transferència o amb targeta de crèdit). Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.

  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp