Curs 2023-24. Il·lustració naturalista

Preu inscripció: 40,00

Lucía Gómez Serra

Cicle de dibuix: il·lustrem la fauna i la botànica

T’agrada l’art i la natura? Apropa’t al món del dibuix naturalista i científic. Aprendrem a il·lustrar tot tipus d’elements naturals.
Taller de dibuix adreçat a totes aquelles persones interessades en la natura i en el dibuix, que vulguin introduir-se o bé perfeccionar-se en el món de la il·lustració naturalista.

Els monogràfics d’il·lustració naturalista són tant de fauna com de flora. En aquest cicle us acostem, una vegada al mes, al mòn del dibuix on treballarem diverses tècniques, entre elles l’aquarel·la amb un estil realista i precís. Utilitzarem elements naturals que tindrem a casa i dibuixarem en directe.

 

La programació prevista de les sessions és:

Dissabte 30/09/2023. 10-14h. : aus

Dissabte 21/10/2023. 10-14h. : bolets

Dissabte 25/11/2023. 10-14 h. : fulles de tardor

Dissabte 16/12/2023. 10-14h. : temàtica per determinar

 

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: de setembre  2023 a juny  2024
 • Horari: de 10 a 14 h.
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català / castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada: sessió individual de 4 hores. Un dissabte de cada mes.
 • Preu per persona:  40 € cada sessió
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant. Cal portar la llibreta de camp (bloc de dibuix mínim DINA4 de paper satinat d’aquarel·la de 300gr/m2 marques recomanes Arches, Waterford. Llapis de grafit: 2H, H, 2B, 4B. Maquineta de fer punta, goma d’esborrar mal·leable. Regla o compàs de dos puntes. Capsa d’aquarel·les personals i el seus estris i pinzells de diferent numeració: núm. 00, 1, 2, 4.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.
 • Funcionament: Les sessions de dibuix són independents. Cal inscriure’s a cada sessió de dibuix de 4 hores. En el camp comentaris del formulari d’inscripció, indica’ns a quina data et vols inscriure o demanes més infomació.

  Vull inscriure'm o demanar més informació

  Vull...

  Consento el tractament de les meves dades.ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

  Desitjo rebre informació relativa als serveis, promocions i novetats d'ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer)

  Esgotat

  Més informació sobre les nostres activitats

  Les nostres activitats no tenen matrícula.

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari on podràs inscriure’t,  demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat. Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació.

  La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament (bizum, transferència bancària, o bé presencialment, en efectiu o amb targeta de crèdit). Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.

  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp