Dibuix i Pintura. Iniciació

Preu inscripció: 65,00

Lucía Gómez Serra

Comencem a dibuixar i pintar

Us proposem un taller obert i pràctic de dibuix i pintura, on la professora s’adaptarà al ritme i a les inquietuds de cadascú.

Aprendrem els conceptes bàsics de dibuix i pintura. Coneixarem els materials i els suports: quaderns, papers, teles, aquarel·les, pintura acrílica, retuladors, els llapis de colors, les tintes… Els conceptes de dibuix: el traç, el volum, la prespectiva, la composició com a part del llenguatge pictòric i les seves temàtiques: la figura humana, els paisatges, la natura…

Pots portar el teu projecte artístic o bé et podem fer nosaltres la proposta de treball.

 • Professora: Lucía Gómez Serra. www.luciagomezserra.com
 • Organitza: ArtQuaderna
 • Dates: octubre de 2022 a juny de 2023
 • Horari: els dimecres de 16-18 h
 • Modalitat: presencial
 • Idioma: català /castellà
 • Adreçat: adults
 • Durada: 2 hores a la setmana
 • Preu per persona: 65 € quota mensual (preu base per 4 sessions de 2 hores)
 • Materials de treball: a càrrec de cada participant. Porta els teus materials i eines de dibuix i pintura. Els materials bàsics són: llibreta o paper d’aquarel·la (mínim de 300g/m2 de gra fí) tamany A4. Llapís de grafit 2 BH. Maquineta de fer punta i goma d’esborrar mal·leable. Capsa d’aquarel·les (mínim 12 colors) i pinzells dels núm. 1, 4, 8, 12 de pèl fí, sintètic de punta rodona.
 • Requisits: no es requereixen coneixements previs. Se segueix el treball de forma individual per cada participant.
 • Funcionament: inscripció mensual a 4 sessions de 2 hores. Sempre pots allargar la teva permanència a l’activitat amb una nova inscripció. Es recomana fer un mínim de 3 mesos seguits per tal d’assolir un bon nivell d’aprenentatge.

  Vull reservar plaça o demanar més informació

  Consento el tractament de les meves dades. ArtQuaderna (Montserrat Garriga Berenguer) tractarà les vostres dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulteu la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa i Avís Legal

   

   

  Més informació sobre les nostres activitats

  Al final de la descripció de cada curs o taller, trobaràs un formulari per fer reserva de plaça, demanar més informació, o bé fer-nos els comentaris que necessitis sobre l’activitat.

  Si el que vols és fer la inscripció, cal que accedeixis a l’opció Inscripció a l’activitat. Una vegada acabat el procediment, rebràs un correu electrònic de confirmació. La inscripció formal, però, implica haver efectuat el pagament 48 hores abans de la data d’inici de l’activitat. Una vegada fet el pagament, només es retornarà l’import abonat en el cas que l’organitzador no porti a terme l’activitat.  Per a més informació, consulteu les nostres Condicions de compra i reserva.

  Contacte a través de WhatsApp
  Contacte a través de WhatsApp