Activitats del darrer trimestre a ArtQuaderna

ArtQuaderna va néixer aquest mes d’octubre de 2021 i, en tres mesos, hem donat a conèixer l’espai d’art sobre paper i el taller d’enquadernació de llibres.
Hem començat projectes d’enquadernació molt especials que encara ho han vist la llum i d’altres que ja hem acabat i ja són fora de l’obrador.

Per això, avui, amb aquesta publicació, volem dir-vos que agraïm que hàgiu entès el nostre projecte: treballar amb les eines de l’arxiver, del bibliotecari, del conservador i del restaurador per aconseguir que els teus llibres i els vostres documents gràfics siguin atesos i reparats.
Seguirem apostant per la tradició i també encetarem projectes més artístics, perquè creiem en la creativitat amb el paper com a suport d’expressió artística propera, única i sobretot molt personal. (Instagram @mon_riga)

 

 

 

Hem acollit tallers de dibuix i de pintura de la mà de la Lucía Gómez Serra (Instagram @aladerace / @lgs.sketch), a qui no deixarem mai d’admirar com a artista i com a persona. Els seus recursos són il·limitats i fa que el contacte amb els papers de dibuix, els llapis i els pinzells siguin moments àlgids i culminats i també molt divertits i distesos. Segur que qui l’ha tingut com a “profe” en alguna ocasió, coincidirà amb nosaltres.

 

 

 

 

Res. Aquí teniu una mostra gràfica del que han estat aquests primers dies d’aixecar la persiana i d’obrir-vos, cada dia, la porta del nostre espai, per tot allò que ens pugui connectar i que vulgueu compartir. Vosaltres demaneu, que nosaltres mirarem la manera de poder acollir-ho.

Hem preparat noves propostes pels pròxims mesos, que hem cuinat amb molta calma, amb el que tenim al voltant, per això podem dir que no busquem sinó que trobem ben a prop.

Contacte a través de WhatsApp
Contacte a través de WhatsApp